Tarieven

Telefonisch contact/mailcontact, ook tussentijdsGratis
Intakegesprek en observatie, 1,5 uur€75,-
Reflexintegratie behandeling, 1,5 uur€62,50
Kind-kinesiologie behandeling, 1 uur€50,00
EMDR behandeling
€50,00
Baby - Peuter voetreflexologie behandeling, 0.45 uur €45,-
Een klassieke kindermassage van 3-12 jaar, 0,30-0,40 uur€30,-
Een holistische kindermassage vanaf 3 jaar, 45 minuten €45,-

Workshop Baby - Peuter voetreflexologie, 2 avonden of 3 ochtenden bijeenkomsten op een avond €50,- 2x avond
€70,- 3x ochtend
Workshop Kindermassage, 2 bijeenkomsten op een avond€50,-
Groepscursus holistische kindermassage, 3 bijeenkomsten€85,- 1 avond en 1 dag
€70,00 3 avonden

Als u de afspraak wilt annuleren verzoek ik u vriendelijk dit 24 uur van te voren telefonisch, via mail of app aan me door te geven.

Vergoeding

Sessies bij LeerZorgGroei worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. U kunt wel informeren bij uw gemeente of er een mogelijkheid is, in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit PGB. Zie hiervoor: www.svb.nl/pgb of laat u informeren via de zorgmedewerker van uw gemeente.

Mijn tarief blijft gedurende de begeleiding gelijk. Prijsverhogingen zijn dus niet van toepassing als de begeleiding eenmaal opgestart is. Als de sessie iets uitloopt, wordt dit niet in rekening gebracht.

Over het algemeen zie ik kinderen 1 keer in de 2-3 weken. Deze tussentijd is nodig om de oefeningen te kunnen automatiseren en/of te integreren in lichaam en brein. Uitzondering hierop zijn: EMDR of een PTSD-sessie, die vaak na 2 weken herhaald wordt.

Ter ondersteuning wordt er enige mondelinge informatie gegeven tijdens de sessie en worden oefeningen voorgedaan. Via mail worden de oefeningen toegestuurd met bijbehorende informatie. U mag altijd contact met me opnemen voor vragen en/of opmerkingen. Bij vragen via mail, is het mijn intentie binnen 48 uur te antwoorden.

LeerZorgGroei